News Ticker

.

Tunnel 3D Kore Film Fragmani izle

Tunnel 3D Fragmanı 720p izle,Tunnel 3D Fragmanı izle,,Tunnel 3D Fragmanı hd izle,


  Tunnel 3D Filminin ilk Fragmanlari Sosyal Medyada Yayinlandi. Park Gyu-Taek'in Yönetmenliğini yaptığı Filmde Başrolde ise Yeon Woo-Jin, Jung Yoo-Mi ve Song Jae-Rim bulunuyor.Film Güney Kore'nin 'Namyangju' şehrinde KOFIC Namyangju Studyosunda Şubat 2014 Tarihinde çekimlerine başlanilmişti.Taebaek, Jeongseon, Gwangmyeong Maden Bölegelirinde çekimlere devam edilmişti.Çekimler Gwangmyeong,Gahak Mine Cave, Gyeonggi Eyaletinde 20 Nisan 2014 tamamladı.


   Tunnel 3D Filmi'nin konusu ise ; Genç Bir çift Terkedilmiş maden ocaklarinin bulunduğu bölgede Yapilan üks otelde Tatillerini yapmak üzere gelirler.Otele yerleşip çevreyegöz atmak için Dışari çıktiklarinda ilginç ve gizemli olaylara şahit olurlar.Tunnel 3D Tatil planlarini alt üst edecek bu olaylarin içine girdiklerinde ise herşey kendiliğinden gelişmeye başlar ve çiftimiz korku,gize heyacan dolu bir macera yaşarlar.


Tunnel 3D Filmi Ağustos ayida Sinemalarda gösterime gircek.


                                                         www.Cineasya.net









Etiketler : Tunnel 3D Fragmanı 720p izle,Tunnel 3D Fragmanı izle,,Tunnel 3D Fragmanı hd izle,Tunnel 3D Fragmanı online izle,Tunnel 3D Fragmanı Türkçe Altyazılı izle,Tunnel 3D Yabanci Dizi Fragmanı izle,Asya Film Fragmani izle,Kore Film Fragmani izle,Asian Cinema Movie Trailer watch,Korean Cinema Movie Trailer watch




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Tunnel 3D Kore Film Fragmani izle "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM