News Ticker

.

King's Wrath - Güney Kore Film Tanitim

King's Wrath izle,King's Wrath Konusu,King's Wrath Fragman izle,King's Wrath HD izle,King's Wrath Altyazili izle




Filmin Adı: King's Wrath /  역린
Yönetmen: Lee Jae-Kyu
Yayın Tarihi:  30 Nisan, 2014
Ülke : Güney Kore




King's Wrath Filminde ; Yıl 1777 Kral Jeongjo (Hyun-Bin) iktidarinin 2 yila girmistir.Krali Öldürmek icin 2 kez suikast düzenlenmis , fakat basarisizilikla sonuclanmistir.Sang-Chaek (Jung Jae-Young) ve Hong Kook-Young (Park Sung-Woong) Kralin En Sadik Komutani olarak Krala bagliliklarini ve sadakatlarini Göstermis ve Kralin en güvenilir Adamlari olmuslardir.Sang-Chaek (Jeong Jae-yeong) Kral Jeong-Jo nun güvenilir hizmetkarı, Sang-Chaek kralın kişisel kütüphanesini yönetmek için genç yaşta işe alınmistir.

   O zamandan beri, Sang-Chaek  birçok hayatı tehdit alsada  Jeong-Jo'nun yanında olmuştur.Sang-Chaek başlangıçta Jeong-jo öldürmek için saraya hizmete gönderilmesine rağmen, Jeong-jo nun gercek yüzünü gördükten sonra, ona bağlılığını gösterir ve her ne pahasına olursa olsun  Jeong-jo'yu korumaya karar verir.
Fakat Aylar Sonra Kralin En Yakinindaki Komutan , Sang-Chaek in gercek kimligi aciga cikar. Sang-Chaek Krala Suikast Düzenleyen Grubun Lideridir,Kral Bunu ögrenir ögrenmez  Sang-Chaek'i Tutuklatarak hapse attirir.

    King's Wrath  Filminin yönetmeni "Lee Jae Gyu "' Beethoven Virus', 'Damo' ve 'King 2 Hearts' Basarili Dizilerden Sonra ilk Film Denmesiyle Hayranlarinin karsisina cikiyor.King's Wrath Filminin Basrollerinde Güney Korenin ünlü Dizi Yildizi Hyeon Bin yeralmaktadir."Secret Garden", "My Name Is Kim Sam-soon" Dizilerinden  sonra  Hyeon Bin Zorunu Askerlik Görevini Yapmis ,Döndükten Sonra  ilk defa bir film Deneyiminde kameralarin karsina cikamistir.Saltanati, hayatı üzerine siyasi çatışmalar ve tehditleri ile dolu Kral Jeong-jo u canlandiran Aktör Hyeon Bin ilk tarihsel rolü için kapsamlı Bir sekilde  kılıç dövüşü, okçuluk ve at a binmek icin Egitimler aldi.

   King's Wrath Filmi Kore Tarihinde Önemli bir Yeri olan "The Fatal Encounter" 28 Temmuz 1777 Gecesi  Kral Jeong-jo nun yasadigi Suikastan esinlenerek Filme cevrilmistir.Kral Jeong-jo Kader gecesi diye adlandirdigi bu gecede ,uykusu gelmedigi icin bir müddet zihnini yatistirmak icin kitap okurken , tavanda aniden bir ses duyar ve hizmetcileri cagirir.Askerlerin Tavan Arasinda bir Suikastciyi Yaklamalari  Joseon Hanedanlığınin (1392-1897) ait 500 yıllık tarihinin en Kara lekesi olarak tarihe gecmistir.

Cineasya.net Keyifli Seyirler Diler


                                                 
King's Wrath Oyuncu Resimleri,King's Wrath Konusu,King's Wrath Müzikleri,King's Wrath Fragmani izle





Etiketler : King's Wrath izle,King's Wrath Konusu,King's Wrath Fragman izle,King's Wrath HD izle,King's Wrath Altyazili izle,Asya Sinema Haberleri,Güney Kore Film Tanitimlari,King's Wrath Müzikleri,King's Wrath Walperleri,King's Wrath Resimleri,




Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " King's Wrath - Güney Kore Film Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM