News Ticker

.

Indian Summer Dizisi Şarkıcı ve Aktör Rain Teklif Edildi


Şarkıcı ve Aktör Rain  (Jung Ji Hoon)   "Indian Summer " Adli Yeni Güney Kore Dizisi icin Teklif Aldigini Acikladi.

   Indian Summer Dizisi   Yönetmen Ve Yapimci "Lee Hyung Min " Eseri Olarak Güney Kore Tv Kanali KBS Ekranlarinda Yayinlanacak.

Yönetmen Lee Hyung Min ; Rain´la  Daha önce 3 Dizide Birliklte calistiklarini,ve Birbirlerini iyi tanidiklari icin Bu Dizide Rain'a Teklif Götürdüklerini Acikladi.Ancak Rain şu anda Çin Yapimi , bu yılın Kasım ayında Gösterime girmeye hazirlanan "Hong Lan Lu Shui" Filmini çekiyor olmasi Sebebiyle cok yogun oldugunu ve Dizi Teklifini olumlu Düsündügünü ama Henüz Bir Karar vermek icin erken oldugunu söyledi.

    ikili 2003 te “Sangdoo, Let’s Go to School.” 204 te “I’m Sorry, I Love You  ve 2010 Yilinda “Bad Guy.” Adli projelerde Birlikte ekran karsina gcmislerdi.Rain Bu Dizilerin ardindan yildizi iyice parlamis , bir dünya yıldızı ve yapımcısı olmustu .

Şehir hayatıni ve yaşayan genç yetişkinlerin hayatini anlatacak olan "Indian Summer" Dizisi Haziran Ayinda cekimlerine Baslanilmasi düsünülüyor.



Cineasya.net Indian Summer Dizi Hakkinda Daha Genis Haberleri Yakin zamanda sizlere sunacaktir..





Etiketler : Indian Summer Dizi Haberleri,Indian Summer Dizi Resimleri,Güney Kore Sinema Haberleri,Güney Kore Dizi Haberleri,Asya Sinema Haberleri,Güney Kore Yeni Diziler,Asya Filmleri,Dizi izle,Dizi Oyunculari,Dizi Yorumlari,Kore Sinema Haberleri,Kore Haberleri




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Indian Summer Dizisi Şarkıcı ve Aktör Rain Teklif Edildi "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM