News Ticker

.

Mourning Grave - Güney Kore Film Tanitim

 Mourning Grave Konusu, Mourning Grave 720p izle, Mourning Grave hd izle, Mourning Grave Fragman izle, Mourning Grave Altyazili izle



Film Adı : Mourning Grave / 소녀괴담

Tür : Gerilim, Korku

 Yönetmen : Oh In-Chul

Gösterim Tarihi : 3 Temmuz 2014

Ülke : Güney Kore






Mourning Grave Filminin Yönetmenligini " Oh In-Chul" un Yaptigi 2014 yapimi Gerilim, Korku türündeki Güney Kore yapimi "Mourning Grave" Filmi Sosyal Medya da  ilk Fragmaniyla Film Severlerin Begenisine Sunuldu.
Yapım Şirketi ( Jüpiter Films) Film Tarafindan  3 Temmuz 2014 te Gösterime girecegi aciklandi.Filmin Basrollerinde Kang Ha-Neul (In-Soo) ve Kim So-Eun (Hayalet Kız) Tiplemesiyle rol alacaklar.
Filmin Çekimleri  Hoengseong, Gangwon eyaletinde bir okulda 27 Şubat 2014 başladı ve 4 Nisan 2014 tamamladı.

   Mourning Grave Korece ismi "Sonyeomoodeom" Olarak Çekimlerine Devam edilen Film Sewol Feribot kazasindan Sonra  "Sonyeogoedam" yani "Hayalet Kiz" olarak değiştirilmiştir.isim Degisikligi Hakkinda Yapimci sirket Herhangi bir aciklama Yapmazken ,Medyada Cikan Haberlere Göre Yönetmen " Oh In-Chul" un Korede Meydana gelen Feribot Kazasindan Cok Etkilendigini ve Kazada Hayatini Kaybeden Okul ÖgrencilerinIN Anisina isim Degisikligine Gittigini Belirtti..


   Mourning Grave Konusu ise; Kang Ha-Neul (In-Soo)  Hayalaetleri görme Yetenegine sahip  Bir lise ögrencisidir,bu nedenle diğer öğrencilerden farkli bir yasantisi vardir.. In-soo Yasadigi Seol sehrinden Kirsal kesimde bir okula gönderilir. Bu okulda   bir  hayalet kiz olan (Kim So-Eun) tanışır ve onunla Arkadas olur. Tam Bu Sirada Okulda hic beklenmedik sekilde olaylar olur.. Bazi Cocuklarin Aileleri Okul yönetimine Basvurarak Cocuklarindan haber Aalmadiklarini söylerler.Okul yönetimi Cocuklarin nerde olduguna dair bir calisma baslatir .Fakat Kayip Cocuklardan Haber alinamadigi gibi hergün okulda yeni ögrencilerinde kayboldugunu fark ederler..Bunun üzerine bir ekip kurulur ve okulda bu ilginc kayip olayinin arastirilarak gün yüzüne cikarilmasi ve cocuklarin bulunmasina calisilir.Mourning Grave  Her Sahnesi Heyecan olan bu Film Uzakdogu Korku ,Gerilim Filmlerini basariyla temsil edecek gibi görülüyor..

Cineasya.net olarak iyi seyirler dileriz


Mourning Grave Oyuncu Resimleri,Mourning Grave Oyuncu Kadrosu,Mourning Grave Müzikleri,Mourning Grave 720p izle







Etiketler :  Mourning Grave Konusu,Mourning Grave Oyunculari,Mourning Grave Fragmani izle,Mourning Grave Hakikinda Yorumlar,Mourning Grave Kore Sinema Filmi,Mourning Grave HD izle,Mourning Grave 720p izle,Mourning Grave Altyazili izle,Film Tanitimlari,Asya,Güney Kore,Japonya Sinema Filmleri,




Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Mourning Grave - Güney Kore Film Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM