News Ticker

.

Halt and Catch Fire - Yabanci Dizi Tanitim

Halt and Catch Fire Tanitim , Halt and Catch Fire Konusu,Halt and Catch Fire Fragmani,Halt and Catch Fire Resimleri,Halt and Catch Fire Müzileri



                              Yayın Tarihi : 1.Haziran 2014
Ülke : ABD
Tür : Drama
                                       Yönetmen :  Christopher Cantwell, 
                                                           Christopher C. Rogers


Amerika AMC Televizyonu Tarafindan 1 haziran 2014 te Yayina girmesi beklenen Dönem dizisi "Halt and Catch Fire" Tanitimlari Sosyal Medya ve Magazin Gazetecilerle bulustu.Tanitim Fragmaninda icinde bulundugu bir cok detaylar Dizinin Konusunuda gün isigina cikardi.

  Halt and Catch Fire Dizisi Bir cok Amerikan dizisi gibi zombiler, uyuşturucu satıcıları yada polisiye dizilere nazaran,Son zamanlarda Amerikan televizyonu HBO unun öncülügünü baslattigi Silicon Valley ve The Social Network Dizileri gibi Teknolji alaninda var olmayi amaclayan ve diziyi biraz daha farkli kilan konusuyla dikkatleri üzerine cekmeyi basarmistir. Halt and Catch Fire Dizisinin yapimcilari Chris Cantwell ve Chris Rogers Dizinin yapim asamasinda Teknolojinin hayatimizdaki önemi vurgulayarak , Teknolojinin bu kadar gelismesinde etkin olan sebepleri arastirmislar.

  1980 lerde ki teknolojik ilerlemenin sinyallerini ozamanlarda baslayan kisisel bilgisayarciligin öncül oldugunu ve günümüzde teknolojinin bu kadar ilerlemesinde belirleyici bir rol oynadigini varsayarak senoryoyu yazmaya baslamislar. IBM 1980 li yillarin basinda önlenemez yükselisinden sonra ilerleyen teknolijinin IBM in cöküsüne Sebep oldugunu Söyleyen "Rogers " Bir Nevi Ozamanalarin Bilisim Teknolojisinin lideri olan IBM hikayesini anlatmak istediklerini söyledi. Eski Bilgisayar uzmani olan Donna Clark’ı Canlandiran "Kerry Bishe" ise Dizi hakinda ; Bizler ilerleyen teknolijinin icinde varolmakla beraber ,bu dünyada nerden nereye geldigimizi anlamak ve gelecekte bizlerin neleri bekledigini bilmek istiyoruz dedi.

    Halt and Catch Dizisinin kisaca Konusu ise ; 1980 yillarda geciyor. Bilgisayar teknolojisinin Amerikada patladigi dönemler,IBM ve Apple gibi Büyük sirketlerin piyasanin tekelindedirler..Gelecegi görebilen ve arastirmalariyla bilgisayar teknoljisinin yillar gectikce ilerleyecegini düsünen mühendisler büyük sirketlere karsi mücadele etmeye basliyorlar.Kullanicilar bu sirketlerin sundugu sistemleri almak zorundadirlar.Fakat Basrol oyuncumuz "Joe MacMillan" bilgisayar teknolojisinde farkettigi acikla Toplama bilgisayarlarla büyük sirketlere rakip olcak ve bilgisayar alaninda gelismanin temelini atacaktir.

Halt and Catch Fire Dizisi Pazar Aksamlari izleyiciyle televizyon ekraninda bulusacak... cineasya.net iyi seyirler diler...


Halt and Catch Fire Oyunculari,Halt and Catch Fire resimleri,Halt and Catch Fire Müzikleri,Halt and Catch Fire izle






Etiketler : Yabancı Diziler listesi , Yabancı dizi izle , Dizi izle , Yabancı dizi duvar kağıtları ,Tv show wallpapers , En popüler Yabancı diziler , Eski Yabancı diziler , Mini diziler,Halt and Catch Fire - Yabanci Dizi Tanitim,Halt and Catch Fire Oyunculari,Halt and Catch Fire HD izle,Halt and Catch Fire 720p izle,Halt and Catch Fire Fragman izle






Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Halt and Catch Fire - Yabanci Dizi Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM