News Ticker

.

Endless Love - Güney Kore Dizi Tanitim

Endless Love Konusu,Endless Love Müzikleri,Endless Love Oyunculari,Endless Love Fragman izle,Endless Love HD izle,Endless Love Altyazili izle



Dizi Adi :  Endless Love / 끝없는 사랑 
Yönetmen : Lee Hyun Jik
Tür: Siyaset,Romantik
Kanal: SBS
Yayın Tarihi  : 2014 - Haziran - 2014



   Endless Love SBS tarafından devralınıp cumartesi ve pazar akşamları saat 22.00 de " Angel Eyes" yerine yayınlanacaktır. Senaryonun medyaya ilk cıkış tarihi SBS İlsan Production Center Tanhyun, (Güney Kore) tarafından 15 Nisan 2014 olarak aciklandi. 

     Endless Love  Dizisi 1980lerin Güney Koresi ; Kore ekonomi siyasetinin içinde olan bir kadının  Hwang Jung-Eum Seo In Ae ) iş ve aşk hayatını konu alan dram dizisidir.

Gwang-Hoon (Ryu Soo-Young) hırslı bir adamdır. Fakir bir ailenin en büyük oğludur. Hwang Jung Eum (Seo In Ae) annesinin ölümüne şahit olur ve intikam almaya karar verir ,hırslı bir kadın olarak yetişmiştir. Keskin bir zekaya sahiptir ve insanların kalbine nasıl dokunacağını  bilir. Bunun yanı sıra annesinin kanını yerde bırakmayarak intikamını alacağı günü umutla bekler.Aşk hayatı ise, çocukluğundan beri tanıdığı fakir balıkçı ailesinin birbirine zıt karakterli iki kardeşten Biri olan Han Kwang Hoon'birliktedir. Gwang-Cheol (Jung Kyoung-Ho) Gwang-Hoon'un küçük kardeşidir. Çocukluğundan beri  ağabeyinin sevgilisi olan  İn-Ae'ye aşıktır.Seo In Ae Hayati Han Kwang Hoon ve Kwang Chul, arasında kalıp,karmakarışık bir hal almıstir.

   Çekimlerin önümüzdeki ay başlayacak olan SBS haftasonu dram dizisi olan  "Endless Love" şimdiden onay almıştır. Başrolde Jung Kyung-Ho (Heartless City), Ryu Soo-Young (Two Weeks, Rascal Sons) ise onun kardeşini oynamasını istenen kişidir. 1980lerin Koresinde başlayan hikaye, siyasetin ve ekonominin  perde arkasında olup bitenlere karşı olan başroldeki kadın oyuncu Hwang Jung-Eum  etrafında dönecektir.

Cineasya.net iyi Seyirler diler...Endless Love Dizisinin Fragmanini Sitemizde Yainlayacagiz



Endless Love Konusu,Endless Love Müzikleri,Endless Love Oyunculari,Endless Love Fragman izle,Endless Love HD izle,Endless Love Altyazili izle





Etiketler : Endless Love Konusu,Endless Love Müzikleri,Endless Love Oyunculari,Endless Love Fragman izle,Endless Love HD izle,Endless Love Altyazili izle,Asya Sinema Haberleri,Kore Dizi Tanitimlari,Asya Sinema Fragmanilari




Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Endless Love - Güney Kore Dizi Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM