News Ticker

.

Mr. Perfect - Güney Kore Film Tanitim


Mr. Perfect - Güney Kore Film Tanitim,Mr. Perfect Oyunculari,Mr. Perfect  Müzikleri,Mr. Perfect  Konusu,Mr. Perfect  Resimleri,Mr. Perfect Fragmani izle



Film Adı:  Mr. Perfect / 백프로
Yönetmen: Kim Myung-Kyun
Vizyon Tarihi: 3 Nisan 2014
Ülke: Güney Kore

Mr. Perfect  Filmi Sonunda Herseyini kaybeden Profesyonel bir Golf oyuncusunun Hikayesini anlatmaktadir,Baek Se-Jin (Yoon Si-Yoon) inanilmaz Dercede yetenekli bir Golf oyuncusudur,O, çok sayıda turnuva kazanir ve basarilar elde eder. Baek Se-Jin popülerliginin artmasi hayatininda degismesine neden olur.Kontrol edilemeyen gece hayati,ve kizlarla para harcama tutkusu hayatinin bir müddet sonra degismesine neden olacaktir.Kariyerinin bir Anda bitmesine sebep olacak olaylarin baslamasiyla hayatida tamamen degisecektir.

    Bir akşam Gec saatlerde sarhoş eve dönerken Arkadasi arabayi kullanir.Yolda Baska bir aracla carpisir ve kaza sonucu Arkadasi ölür..Mr. Perfect Filmin'de Bunun üzerine büyük bir şok yaşayan Baek Se-Jin Konusma Yetenegini yitirir.Bu durumda cok dramatik bir hal alan hayatinin dahada kötüye gittigi sirada,Bir Ada okulunda ilköğretim  müdürü olan Arkadasi tarafindan Adaya gelmesi icin Davet alir..Adaya gitmeyi kabul eder, ve okulda  öğretmen olarak başlangıç yapar.Okulda cok az bir ögrenci vardir ve okul nerdeyse kapan üzeredir.Mr. Perfect'teOkulu Kapaanmaktan kurtarmak ve yeniden faliyet göstermesi icin ögrencilerine Golf ögretmeye baslar.yaklasan bir golf turnuvasinda ilk turu gecmeleri halinde okulu yeniden ögretime kazandiracaktir.Okulu geri Kazanacakmidir.

   Yönetmen  "Kim Myung-Kyun " Yaptigi 2014 Güney Kore Yapimi "Mr. Perfect " Filmi Korede "Baekpeuro" ismiyle gösterime girecek.Filmin Basrolerinde Yoon Si Yoon - (Baek Se Jin) ,Cheon Ho Jin,Park Sang Myeon ve Lee Won Jong  rol almaktadirlar.2 Filmin cekimleri 4 Eylül 2011 de gerceklestirilmistir.

Cineasya.net iyi seyirler Diler...



Mr. Perfect Oyunculari,Mr. Perfect  Müzikleri,Mr. Perfect  Konusu,Mr. Perfect  Resimleri,Mr. Perfect Fragmani izle





Etiketler : Mr. Perfect - Güney Kore Film Tanitim,Mr. Perfect Oyunculari,Mr. Perfect  Müzikleri,Mr. Perfect  Konusu,Mr. Perfect  Resimleri,Mr. Perfect Fragmani izle,Asya Sinema Filmleri,Güney Kore Sinema Filmleri,Mr. Perfect Hd izle,Mr. Perfect Kore Film izle




Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Mr. Perfect - Güney Kore Film Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM