News Ticker

.

High School: Love On Dizisi SBS Tarafindan Fragmani Yayinlandi


High School: Love On  Fragman izle,High School: Love On  Haberleri,High School: Love On  hd izle,High School: Love On  720p izle,High School: Love On  altyazili izle,High School: Love On  tralier,High School: Love On  tanitim,High School: Love On  konusu

Woohyun, Kim Sae Ron, ve Sungyeol  3lü “High School: Love On” dizisinde  ayni türden olan arkadaşları oynuyorlar . Fantastik ve romantik dram türünde olan " High School: Love On" dizisinin ön çekim fragmanları  KBS2 kanalinda yayinlanmıştır.

  High School: Love On DizideNam Woohyun, Lee Sungyeol ve aktör Kim Sae Ron dizinin setinde "V" işaretini yaparlarken görülüyorlar. Ortaya çıkan çekimlerde Woohyun'un üzerinde beyaz bir hırka ve omuzuna attığı sırtçantası ile kameraya utangaç bir şekilde gülümsüyor. Woohyun  dizide henüz pürüzsüz erkeksi bir cazibesi var. Kurnaz, aynı zamanda karizması ile taşan Shin Woo Hyun'u canlandırıyor. Çok sadık bir karakter olduğundan herkes onun bu karakteri nasıl canlandıracağı ise merak ediyor.





Etiketler : High School: Love On  Fragman izle,High School: Love On  Haberleri,High School: Love On  hd izle,High School: Love On  720p izle,High School: Love On  altyazili izle,High School: Love On  tralier,High School: Love On  tanitim,High School: Love On  konusu



Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " High School: Love On Dizisi SBS Tarafindan Fragmani Yayinlandi "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM