News Ticker

.

Sea Fog Güney Kore Film Fragman izle

Sea Fog 3D Fragmanı 720p izle,Sea Fog 3D Fragmanı izle,,Sea Fog 3D Fragmanı hd izle,


   Yönetmenliğini 'Sim Seong-bo' Tarafindan yapilan,  Gerçek bir hikayeden Beyaz perdeye uyarlanan 'Sea Fog' Filminin Başrollerinde Kim Yoon-seok (Captain Cheol-joo),Micky Yoochun (Dong-sik ),Han Ye-ri (Hong-mae),Lee Hee-joon (Chang-wook)Paylaşmaktadir.Filmin Diger Adi "Haemoo" dur.Ağustos 2014 te Vizyona girecek.

   
Sea Fog Filmin Konusu ise ;'Jeonjiho' Adinda 69 tonluk bir Balıkçı Teknesi balik yakalamak için okyanuslara açılır.işler umduklari gibi gitmez çok az balik yakalarlar, yakaladiklari bu baliklar mürettebatin bile parasini çıkarmaz.Çaresiz Kalan Mürettebat Para kazanip geçinebilmek için Çin'de Yaşayan Fakat Kökenleri Kore olan Kaçak Göçmenleri Taşımaya Karar verirler.

    Birgün yine 30 kadar Göçmenle yola çıkarlar.Sea Fog Okyanusun derinliklerinde Ağır bir sis ve Firtinada Dalgalar yüzünde Trajik bir kaza meydana gelir.Planlari yanliş giden mürettebat Kaosun ortasinda çılgın Kaptan Kim Yoon-seok (Captain Cheol-joo),ve Genç Mürettebat Micky Yoochun(Dong-sik )diğer Mürettebata Karşı aşık genç bir kadin göçmeni korumaya çalişırlar.

                                                               www.Cineasya.net








Etiketler : Sea Fog 3D Fragmanı 720p izle,Sea Fog 3D Fragmanı izle,,Sea Fog 3D Fragmanı hd izle,Sea Fog 3D Fragmanı online izle,Sea Fog 3D Fragmanı Türkçe Altyazılı izle,Sea Fog 3D Yabanci Dizi Fragmanı izle,Kore Film Fragmanlari,Asya Film Fragmanlari,Asian Movie Trailer watch ,Korean Movie Tralier watch




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Sea Fog Güney Kore Film Fragman izle "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM