News Ticker

.

How To Get Away With Murder - Yabanci Dizi Tanitim

How To Get Away With Murder;How To Get Away With Murder Konusu,Yabanci Dizi Tanitimlari,Yabanci Dizi Fragmanlari,





Dizinin Adi : How To Get Away With Murder
Tür :  Drama
Ülke : ABD
Yönetmen : Michael Offer
Kanal : ABC

   ABC tarafından uzun bir ismi olan "How To Get Away With Murder" ilk tanıtımı yayınlanmıştır. Gerilim türü dizidir. Viola Davis'in dizideki başrolde göstermiş olduğu performansını kendiniz görmeniz gerek, zira tanıtım videosu yeni yayınlanmıştır. 


   How To Get Away With Murder“  bir grup hırslı hukuk öğrencileri olan ve onların kadın professörlerinin bir cinayete karışmasından bahseder. Artık hayatları sonsuza dek değişmiştir, ve üniversitelerini de  temelinden sarsmıştır. Aktris olan Viola Davis („The Help“, Ender's Game“) başroldeki parlak ama bir o kadar da gizemli profesör Annalise DeWitt'i  canlandırıyor. 


   Profesölüğünün yanı sıra savunma avukatlığı da yapıyor ve hem mahkeme de hem de Konferans salonunda karizmatik, tutkulu ve acımasızdır. How To Get Away With Murder İnsanları etkili bir şekilde nasıl manipule edeceğini bilir ve bu yeteneğini öğrencilerine de uygular. Hatta öğrencilerinden beşini   Ona mahkemede yardım etmeleri için seçmiştir. Peter Nowak pilot bölümün senaryosunu yazmıştır. Nowakında özen göstermesiyle başarılı yönetmen Shonda Rhimes ve Betsy Beers de yapımcı olarak görev almakta. Dizi, Rhimes'ın prodüksiyon firması olan Shondaland ve ABC Studio tarafından yapılmıştır. Dizinin Fragmanini Burdan izleyebilirsiniz.



                                                                 www.Cineasya.net




Etiketler : How To Get Away With Murder;How To Get Away With Murder Konusu,Yabanci Dizi Tanitimlari,Yabanci Dizi Fragmanlari,




</

Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " How To Get Away With Murder - Yabanci Dizi Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM