News Ticker

.

One and a Half Summer Dizinin Setinte Nickhun ve Yu Wen öpüştüler

One and a Half Summer,


   Çin,Kore ortak yapimi olan ve çekimleri sürmekte olan  One and a Half Summer romantik dramasinin sahnesinde ünlü oyuncular Nickhun ve Yu Wen  öpüşmeleri Magazin dünyasinda bomba etkisi yapti.Kore Basininda yapilan yorumlarda Dizinin Hayranlarini kıskandiracak bu karenin kesinlikle reytinglerde önemli olacğını söylediler.Sosyal medya üzerinden paylaşılan öpüşme sahnelerinin resimleri ilginç yoyumlara sebep oldu .


 
Nickhun'un kariyerinde ilk Başrol oyunculuğu yaptiğı "One anf a Half Summer" Dizi ; bir Amerikalinin evlilik olayindan kacarak Yunanistanda Aşkı bulurak hayatına devam etmesini anlatıyor.


Basın Toplantısında
One anf a Half Summer Dizisi oyuncusu Nickhun gazetecilerinin sorularini yanıtlarken Gergin ve Heyacanli olduğunu herkesin izleyeceği bu sahneyi düşündükce çok utanmıştım ve ellerimi birbirine kenetleyerek sadece dua ettiğimi hatirliyorum dedi.





Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler :  One and a Half Summer ,Nickhun ,Yu Wen ,Asian News,Asian Magazine news,Korean News,Korean Magazine news,Kore Hberleri,Kore Magazin,Kore Dizi Haberleri




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " One and a Half Summer Dizinin Setinte Nickhun ve Yu Wen öpüştüler "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM