News Ticker

.

Gong Hyo Jin ile Lee Jin Wook Gizlice Nişanlandi

 Gong Hyo Jin,Lee Jin Wook,Will Entertaintment,It’s Okay, It’s Love,Asya Magazin Haber,Kore Haberleri,Korean News,Korean Magazine News,


   Kore Film festivalinde Birlikteliklerine başlayan Ünlü Oyuncular Gong Hyo Jin ile Lee Jin Wook'un Nişanlandilar.Gizli Yapilan Nişan törenine sadece ikilinin çok yakin çevresi davet edildimişti.


  Ünlü oyuncularin Otobanda yaptiklari kaza sonrasi Kore Haberlerinde çıkan  nişanlandiklari haberi duyulan ikili henüz bu haberleri doğrulamadi.Ünlü oyuncu Gong Hyo Jin 'i Hastanede ziyarete giden Gazeteciler  iymisin diye sorduklari soruya ;oyuncu'nun çok üzgün ve yorgun olduğunu söyledi.

   Will Entertaintment  Ajansi Gong Hyo Jin oyuncunun yaptiğı kazaninda etkisiyle duygusal bir çöküntü içinde olduğunu ve bu haberleri kendileri iyileştiğinde ceviaplayacaklarini duyurdu.Ajans ayrıca Ameliyattan yeni çıkan oyuncunun dinlendiğını birlikte oynadığklari It’s Okay, It’s Love dizisinin çekimlerine bir müddet ara verilebileceğini söyledi.Dizinin bir kaç bölümünün çekildiği bu süre içinde oyuncularin iyileşebilecekleride diziyi etkilemeyecği gelen haberler arasinda.


www.cineasya.net


Etiketler : Gong Hyo Jin,Lee Jin Wook,Will Entertaintment,It’s Okay, It’s Love,Asya Magazin Haber,Kore Haberleri,Korean News,Korean Magazine News,




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Gong Hyo Jin ile Lee Jin Wook Gizlice Nişanlandi "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM