News Ticker

.

Kore Filmi Confession'un Fragmanlari Yayinlandi

Confession Fragmanı 720p izle,Confession Fragmanı izle,,Confession Fragmanı hd izle,Confession Fragmanı online izle,Confession Fragmanı Türkçe Altyazılı izle,Confession Kore Dizi Fragmanı izle,Kore Film Fragmani izle,Fragman izle


   Yönetmenliğini ' Lee Do-Yoon'un yaptığı ve 14 ocakta 2014'te çekimlerine başlanan Confession Filminin Fragmanlari yayinlandi.Başrolllerinde Lee Kwang Soo [Min Soo],Jo Ji Hoon[In Cheo],Ji Seong [Hyeon Tae] rol alıyor.


   
Confession Film Kisaca Konusu : Üç adam okul günlerinden beri çok iyi arkadaş olmuştur.Onlardaki azim ve arkadaşliklarina olan inançlari,güvenleri tamdir.Confession Fakat bazi olaylari gerçekleştirmek istemeleri onlari bir suç işlemeye yöneltecektir.Hyun-Tae [Ji Sung] bir Cankurtaran olarak çalışir ve bir kızı vardir.Adaletli bir insandir. In-Chul [Ju Ji-Hoon]Sigorta Acentesinde çalışır Fakat Dolandırıcı olarak bilinir.Min-Soo [Lee Kwang-Soo] Basit bir işte çalışır iki arkadaşlarını ailesi gibi sever.

                                                                www.cineasya.net





Etiketler : Confession Fragmanı 720p izle,Confession Fragmanı izle,,Confession Fragmanı hd izle,Confession Fragmanı online izle,Confession Fragmanı Türkçe Altyazılı izle,Confession Kore Dizi Fragmanı izle,Kore Film Fragmani izle,Fragman izle




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Kore Filmi Confession'un Fragmanlari Yayinlandi "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM