News Ticker

.

Legends - Yabanci Dizi Tanitim

Yabanci Dizi Tanitim,Yabanci Dizi Fragman,Yabanci Dizi Konu,Legends Tanitim,Legends Konusu,Legends Resimleri,



Dizi Adi : Legends
Tür : Dram,Fantastik,Gerilim
Ülke : ABD
Yönetmen : Mark Bomback, Jeffrey Nachmanoff 
Yayin Tarihi : 13 Agustos 2014 



Legends“ dizisinin merkezinde FBI ajanı olup, Deep Cover Operasyon timinde calışan Martin Odum'dan (Sean Bean) bahsediyor. O kadar yeteneklidir ki, her emre göre bir başka insan kılığına ve kimliğine bürünür. Birgün esrarengiz bir yabancı Martin'e onun aslında kendisi hakkında hiç bir fikri olmadığını ve düşündüğü kişinin o olmadığını söylediğinde, kendi kimliği tehlikeye düşer. 

  Steve Harris  DCO- özel birimde müdür olan Nelson Gates rolünü potreliyor. Martini tekrar gizli bir misyona ajan olarak atar. Halbuki bir çok psikiyatrist Martin'e bu işe uygun olmadığını ve bu işte çalışamaz raporu vermiştir. Bir başka DCO ajanı ve hatta  bir zamanlar Martin'le çıkan Crystal Quest (Ali Larter) bu karar hakkında şoka girer ve çileden çıkar. Diğer başrollerde ise  Martin'in eski eşi ve oğlu Aidan'ın ( Lux Haney-Jardine) annesi olan Sonya'yı canlandıran Amber Valletta ;   DCO biriminin yeni üyesi olan Tina   Ve eski bir DCO ajanı ve artık yönetime kadar yükselmiş olan Troy Quinn'i canlandıran Rob Mayes: Onun için bir görevin başarılı olması için kesinlikle amacına ulaşması gerekmektedir- görevdeki ajanların canı pahasına dahi olsa. Antonio „Tony“ Cimarro (Morris Chestnut) Martin'in rakibi oluverir : zeki bir FBİ ajanıdır ve Martin gibi "Legends" i odum gibi benimseyip uzun zaman asıl kimliğini saklamakta yeteneklidir. Tony'nin çok hırslı olmasına ve tam bir iş hastası olmasına rağmen her zaman Martinin bu güçlü yeteneği karşısında onun gölgesinde kalır.

 Legends Pilot bölümün senaryosunu Jeffrey Nachmanoff Robert Littell'in romanından uyarlamıştır. Rejiden ise David Semel sorumludur. Nachmanoff'un ve Semel'in yanı sıra Howard Gordon ("24", "Homeland"), Alexander Carry ve Jonathan Levin de bu projede ve baş yazarlar Ethan Reiff ve Cyrus Voris ( her ikisi de "Sleeper Cell")  de FOX 21 de yapımcı olarak görev almakta. 

                                                                www.Cinesya.net





Etiketler : Yabanci Dizi Tanitim,Yabanci Dizi Fragman,Yabanci Dizi Konu,Legends Tanitim,Legends Konusu,Legends Resimleri,



Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Legends - Yabanci Dizi Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM