News Ticker

.

Ha Ji Won Empress Ki Dizisi icin Yeni Bir Klip Cekti


  ‘Empress Ki’Dizisinin Gözde oyuncusu "Ha Ji Won" Dizinin Senaristi "Jung Kyung Soon" 90 yillardaki ünlü Solid Grubunun üyesi "Jung Jae Yoon" tarafindan bestelenen ve Ha Ji Won’un Dizideki Karekterist hislerinin yansidiği "Now ın this place" Klibini Sosyal Medyada izleyicilerinin Beğenisine sundu.Sosyal Medya üzerinden yapilan tanitimda Dizinin Hayranlari yoğun bir ilgi ile klibi izlediler.Aziatix’in de yapımcısı olan Jae Chong bestelediği ve Twiter üzerinden izleyicilerine ve Fan üyelerine daha önce duyurmustu.

    Ha Ji Won Haziran ayinda Tokyoda Miel Parque Hall de Hayranlari için bir toplanti hazirliğı içinde olduğunu ve bu toplantidada hayranlariyla süpriz gelişmeleri paylaşacağını söyledi. ‘To Love Ha Ji Won 1023″ fan üyeleri için ayrica "Now ın this place" bu şarkiyi geçtiğimiz günlerde Ha Ji Won seslendirmiş , Hayranlarinin beğenisini almıştı.


Now ın this place Klibi izle
 


Cineasya.net iyi Seyirler Diler



Etiketler : Ha Ji Won Yeni Klibi izle,Ha Ji Won izle,Ha Ji Won Hakkinda Haberler,Ha Ji Won "Now ın this place"  izle,Now ın this place izle,Now ın this place Tanitim Klibi,Ha Ji Won Magazin Haberleri,Asya Magazin Haberleri,Kore Magazin Haberleri,




Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Ha Ji Won Empress Ki Dizisi icin Yeni Bir Klip Cekti "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM