News Ticker

.

Chronical of a Blood Merchant - Güney Kore Film Tanitim

   
Chronical of a Blood Merchant Oyuncu Resimleri,Chronical of a Blood Merchant Müzikleri,Chronical of a Blood Merchant Fragmani izle,Chronical of a Blood Merchant Konusu



Filmin Adı : Chronicle of a Blood Merchant / 허삼관 매혈기
Yönetmen : Ha Jung-Woo
Yayın Tarihi : Eylül 2014
Ülke: Güney Kore


     Her ikisi de at yılında (1978) doğmuş olan Ha Jung Woo ve Ha Ji Won,  Sinema Filminde " Chronical of a Blood Merchant"  ile bizimle buluştular. Ha Jung Woo Heo ailesine destek olmak için kanını satan Sam Kwan'ı oynuyor. Ha Ji Won ise Heo Sam Kwan'ın eşi ve üç çocuk annesi  olan Heo Ok Ran'ı canlandırıyor. 

  Aynı zamanda Chronical of a Blood Merchant filmin yönetmeni de olan Ha Jung Woo, özellikle kendisi Heo Ok Ran'ı canlandıracak kişi olarak Ha Ji Won istemiş ve aramıştır.  Daha önceden de onunla bir dizide oynamak istediğini vurgulamış, bunun malesef henüz gerçekleşemediğinden bahsetmişti. 

  Ve bu yüzden bunun gerçekleşmesi için ilk adımı ilk fırsatta o attı. Bu piyasada önde gelenlerden bir tanesi şöyle demiştir: Yönetmen olarak  ikinci filmini hazırlarkeo çok iyi bir iş başardı. Senaryodan tutun da castına kadar büyük bir titizlikle herşeyi hazırlamış. Bu yüzdendir ki onun diğer projelerini büyük bir merakla ve ilgiyle bekliyorum.

     Chronical of a Blood Merchant Filmin Konusu ise çok ilginç :  Heo Sam-Gwan (Ha Jung-Woo) fabrikada çalışır. Yaşadığı yerde kanını satmadan evlenmesi mümkün değildir. Kanını satarak ne kadar sağlıklı olduğunu göstermiş olurlar. Heo Sam-Gwan köyün en güzel kızı olan Heo Ok Ran (Ha Ji-Won) ile evlenme ümidi vardır.

www.Cineasya.net   iyi Seyirler Diler....







Chronical of a Blood Merchant Oyuncu Resimleri,Chronical of a Blood Merchant Müzikleri,Chronical of a Blood Merchant Fragmani izle,Chronical of a Blood Merchant Konusu







Etiketler : Chronical of a Blood Merchant Oyuncu Resimleri,Chronical of a Blood Merchant Müzikleri,Chronical of a Blood Merchant Fragmani izle,Chronical of a Blood Merchant Konusu,Asya Sinema Filmleri Tanitim,Güney Kore Sinemasi,Güney Kore Filmleri,Chronical of a Blood Merchant HD izle,Chronical of a Blood Merchant Altyazili izle,Chronical of a Blood Merchant Tanitim Fragmani izle




Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Chronical of a Blood Merchant - Güney Kore Film Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM