News Ticker

.

Faith - Kore Dizi Tanitim

Faith Kore Dizi Tanitim,Faith Kore Dizi Tanitimlari,Faith 720p izle,Faith izle,Faith tek parça izle
Faith Dizisi Goryeo Dönemi'nde (918-1392) gelişen "Faith" sağlık görevlisi Kangchan'ın öyküsünü anlatmaktadır. Kangchan örnek tibbi çalışmalarından dolayı sonunda onurlu bir hekim olmustur.
 Çin tarafından kaçırılan Prensen No Guk serbest bırakılır Fakat yaralıdır. Dr Eun Soo Genel Cerrahi Doktoruyken Estetik Cerrahinde Daha rahat ve daha çok Para kazanmak düşüncesiyle Branj değişmiştir.Hayattan bir beklentisi olmayan ,sürekli uyuyup sosyal hayattan uzak olan Dr Eun Soo Faith Dizisi nde General Choi Young tarafindan Prensesi sağlığına Kavuşturmasi için Kore tarihinin 660 yıl öncesine götürülür. Dr Eun Soo Yabancilik ve sıkıntı çektiği bu yerde zorla çalıştırılır.Fakat Doktorumuz Prenses No Guk u iyileştirmek için çabalar ve en iyisini yapar.General Choi Young Kendisini Kacirmasina ragmen zamanla farkli duygular hissetmeye başlar.Gün Gectikce Dr Eun Aşklarını hayatta tutabilecekmi yoksa bu garip zaman icinde bu aska bir care bulabilecekmi..?




Dizi Künyesi
Orginal isim : 신의 (神醫) / Shin-eui
Tür : Tarihi, Romantik, Fantastik
Kanal : SBS


Etiketler : Faith Kore Dizi Tanitim,Faith Kore Dizi Tanitimlari,Faith 720p izle,Faith izle,Faith tek parça izle,Faith hd izle, Türkçe Altyazılı izle,











Dizi Oyunculari
fFaith Kore Dizisi,Faith Kore Dizi oyunculari,Faith Kore Dizi Resimleri,Faith Kore Dizi Yorumlari,Faith Kore Dizi Özeti,Faith Kore Dizi Konusu





Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Faith - Kore Dizi Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM