News Ticker

.

Angel Eyes - Kore Dizi Tanitim

 Angel Eyes Kore Dizi Tanitim, Angel Eyes Kore Dizi Tanitimlari, Angel Eyes 720p izle, Angel Eyes izle, Angel Eyes tek parça izle


Angel Eyes”  SBS Kanalinda  Cumartesi ve Pazar günleri Kore saatiyle 9.55’te yayınlanacak  Yeni bir Dizi ekranlara geliyor. “Angel Eyes” olan dizimizin Yönetmeni Choi Moon-seok ve Park Shin-woo Senaryosu ise Yoon Ji-ryeon ye ait. Dizimizin türü  Romantik, Dram ve Dizinin Basrollerinde Lee Sang-yoon ,Dylan Park / Park Dong-joo ikilisi paylasacak.

Oyuncu Lee Sang Yoon Heyecan verici üstün Performansiyla Dizinin Tanitimdan Sonra Seyircinin “Angel Eyes” e olan ilgisini Dahada cok artirdi.
Angel Eyes”  Disinde Bir Adam ve Bir Kadinin aşklarının aile geçmişleri yüzünden Cocukluk Yillarinda ayrılmak zorunda kalıdiklari bir melodramdir.iki cocukluk aşki 12 yıldan sonra  Bir Araya Gelecek bütün gercekligiyle yasanacak yeni heyecanlari baslatacaktir.

Angel Eyes” Dizisinde Dong Joo’nın annesini kaybetmesi, Soo Wan’ın Dong Joo’nun annesinin gayreti ve ricasiyla Yoon Soo Park Dong Jo'yu görebilmek için göz nakli olmaya karar verir.Yillar sonra Park Dong-Joo cerrah olur..İlk aşkı kör bir kız  olan Yoon Soo-Wan ise  911 acil çalışanıdır.Cerrah olan Park Dong Jo ile 911 çalışanı Yoon Soo'nun yolları 12 yıl sonra kesişir.Dizi ilerledikçe Dong Joo ve Soo Wan, hayatlarını hiç olmadığı kadar birbirine geçmiş ve de eski aşklarını görmezden gelemeyecekleri şekilde bulmuşlardı.



Dizi Künyesi
Orginal isim : 엔젤아이즈 / Angel Eyes
Tür : Romantik, Dram
Kanal : SBS


Etiketler :  Angel Eyes Kore Dizi Tanitim, Angel Eyes Kore Dizi Tanitimlari, Angel Eyes 720p izle, Angel Eyes izle, Angel Eyes tek parça izle, Angel Eyes hd izle, Türkçe Altyazılı izle, Angel Eyes Kore Dizi Tanitim





Angel Eyes Oyunculari,Angel Eyes Resimleri,Angel Eyes Dizi Muzikleri,Angel Eyes Yeni Bölüm ,Angel Eyes Konusu







Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Angel Eyes - Kore Dizi Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM