News Ticker

.

Chasing Life - Yabanci Dizi Tanitim




Dizinin Adi : Chasing Life
Yönetmen :  Norman Buckley / Steve Miner
Tür : Drama
Ülke : ABD
Yayin Tarihi : 2014 


  "Chasing Life"  genç ve hırslı gazeteci olan April'i  (Italia Ricci) konu alır.  Kariyerinde gözettiği yere ulaşmak isterken,birde sinirbozucu ailesiyle anlaşmakla uğraşır. Ailesinin üyesi olan dul annesi Sara (Mary Page Keller); asi  küçük kız kardeşi Brenna (Haley Ramm) ve birde kızların büyükanneleri vardır. Tam da iş ve ev hayatında her şey düzelmiş gibi gözükürken, bir de iş arkadaşı olan Dominic (Richard Brancatisano) ile romans yaşaması umut verici bir hal almışken, kader ağlarını örmüştür: Ailesine yabancılaşmış olan dayısı ona, kanser olduğunu söyler. 

   Chasing Life Dizisinde diğer başrollerde April'in en iyi arkadaşı olan Beth'i canlandıran Aisha Dee („I Hate My Teenage Daughter“) ve  Alice'in bir diğer iş arkadaşını canlandıran Abhi Sinha


  Susanna Fogel ve Joni Lefkowitz 
Chasing Life dizisinin senaryosunu, Meksikanın Televisa kanalında yayınlanan başarılı bir diziyi temel alarak, yazmışlardır. Televisa ve  Lionsgate TV bu diziyi beraber çretmişlerdir. Yapımcı olarak,  ikisi de yazar olan Fogel ve Lefkowitz birde projenin üretilmesini yola koyan Aaron Kaplan anılmakta. Kaplanın firması olan Kapital Entertainment şuan da ABC'de  „The Neighbors“  çekmekte. Yapımcı olarak Kaplan  „Terra Nova“ ve „GCB“ de de görev almıştır. 

                                                       www.Cineasya.net






Etiketler : Yabanci Dizi Tanitim,Chasing Life Fragmani,Chasing Life Konusu,Chasing Life Resimleri,Chasing Life Oyunculari,Yabanci Dizi izle




Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Chasing Life - Yabanci Dizi Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM