News Ticker

.

Tiny-G Grubunun Güzel Yıldızı Min Do-HeeNodame Cantabile Dizisine Katıldı


 Kore Dizi Haberleri,Korean Magazine News,Kore Mgazin Haberleri,Kore Televizyon Haber,Mgazin,Nodame Cantabile Dizi Haberleri,Tiny-G  Min Do-Hee,Tiny-G  Haberleri,

 KBS2'nin Yeni Dizisi Nodame Cantabile oyuncu kadrosuna Tiny-G gurubunun güzel yildizi Min Do-Hee katildi.Dizide Oyuncu Joo Won ile oynicak yildiz çok heyecanli olacağını söyledi.Senaryoyu okuyan Min Do-Hee karekter olarak kontrbas çalan birini canlandiracak.Nodame Cantabile Ekim Ayinda ekranlarda olcak.


Nodame Cantabile Konusu ; Tomoko Ninomiya tarafindan çizgi romandan alinan ve iki zıt insanin eğlenceli romantik bir hikayeyi ekranlara getircek.Müzik kolejinde piyano öğrencisi olan Megumi Noda "Nodame" Anaokulu öğretmeni olmak istiyor.Müzikte son derece yetenekli olan Fakat dağınik ve düzensiz hayatinda sürekli karmaşalar yaşar.Bir Kaza sonucu 'Chiaki' ile tanışır ve aşık olur.Birlikte bir orkestra gurubunda piyano ve keman çalmaya başlarlar.


                                                             www.Cineasya.net




Etiketler : Kore Dizi Haberleri,Korean Magazine News,Kore Mgazin Haberleri,Kore Televizyon Haber,Mgazin,Nodame Cantabile Dizi Haberleri,Tiny-G  Min Do-Hee,Tiny-G  Haberleri,




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Tiny-G Grubunun Güzel Yıldızı Min Do-HeeNodame Cantabile Dizisine Katıldı "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM