News Ticker

.

The Knick - Yabanci Dizi Tanitim

The Knick Konusu,The Knick  Oyunculari,The Knick  Fragmani




Dizi Adi : The Knick 
Tür : Dram, Medikal Drama
Ülke : ABD
Yönetmen : Jack Amiel, Michael Begler
Yayin Tarihi : 2014




    Dram dizisi olan  „The Knick“  1900lü yıllarının New York'unda Knickerbocker kliniğinde çalışan doktorların ve hemşirelerin  işinden bahseder- ve henüz yararlı ilaç penicillin keşfedilmemiştir. Tabi modern operasyon teknikleri de hayal gibi çok uzaktadır. Bu yüzden hastalar arasında yüksek oranda ölümler meydana gelmektedir. Clive OwenThe Knick“ te sadece yapımcı olarak değil, başrollerin bir tanesini de üstlenmiştir: Kendisi, hem parlak bir cerrah olan hem tıp bilimini zamanın çok ilerisine götüren ve kokain bağımlısı olan Dr. John Thackery'in rolünü canlandırmakta. Bir diğer yapımcı olan Steven Soderbergh de bu projede ve bütün bölümlerin rejisini yapmakta.



Thackery'nin takımında evlatlığı olan Dr. Everett Gallinger (Eric Johnson), genç asistan doktoru Dr. Bertram „Bertie“ Chickering Jr. (Michael Angarano) ve Thackery'nin takımına en son atanan, Harvard'da okumuş, ama afroamerikan oluşundan dolayı New York'un her yerinde ırkçılıkla karşılaşan  Algernon Edwards (Andre Holland), bulunmakta.



 
The Knick“ Dizideki diğer roller ise şunlardır: Varlıklı bir armatör olup, kliniğe maddi destek veren  Kaptan August Robertson'u canlandıran Grainger Hines;  yönetim kurulunda bulunan ve klinik patronunun kızı olup, babasına kliniğin ayakta durmasına destek veren Cornelia Robertson'u canlandıran Juliet Rylance; Ambulansın huysuz soförü olan Tom Cleary'i canlandıran Chris Sullivan; Henüz köyden büyük şehire "macera" aramak için gelen ve umduğundan daha çok bulan, iyi niyetli saf hemşire Lucy Elkins'i canlandıran Eve Hewson; Gelirlerin, hastalardan daha önemli olduğunu düşünen rüşvetçi yönetici Herman Barrow'u canlandıran Jeremy Bobb ve klinikte rahibe olan ama fikrini gizli kapakta tutmayıp açıkça ifade edebilen Sister Harriet'i canlandıran Cara Seymour. 


The Knick“ Dizinin senaryosunu Jack Amiel ve Michael Begler yazmıştır. Her ikisi de, Clive Owen'in, Soderbergh'in, prodüksiyon firması Anonymous Content'ten olan Michael Sugar ve Soderbergh'in uzun yıllardır yapımcı ortağı olan Gregory Jacobs'un yanı sıra, bu projede yapımcı olarak görev almaktalar. Kardeş kanal olan HBO bu projeye başkanlık edecek. 


www.Cineasya.net




Etiketler : The Knick Dizi Konusu,Dizi Tanitimlari,Yabanci Dizi Fragmanlari,Dizi Resimleri,Dizi Oyunculari,




Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " The Knick - Yabanci Dizi Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM