News Ticker

.

Emergency Couple - Kore Dizi Tanitim

Emergency Couple Kore Dizi Tanitim, Emergency Couple Kore Dizi Tanitimlari, Emergency Couple 720p izle,



                                                             Dizi Adi : Emergency Couple / 응급남녀
                                                             Yönetmen: Kim Cheol-Kyu
                                                             Tür: Medical, Romantik, Komedi
                                                             Yayın Tarihi: 24 Ocak 2014
                                                              Ülke: Güney Kore


 "Emergency Couple " Dizisi iki ciftin karmasik ask iliskileriyle dolu hayatlarinda aceleci karar vererek yaptiklari hatalarin ,hayatlarinin sonuna kadar yasadiklari dramatik olaylari anlatmaktadir. Dizide Flört etme Döneminde daha birbirini tanimadan arel acele evlenme karari alan "Oh Chang Min" ve " Oh Jin Hee " Sadece aşklarinin yeterli olacağını düşünürler."Oh Chang Min" Ailesi doktor oldugundan doktor olmayan biriyle evlendigi icin ogullarina karsi cikarlar.Bu evliligin yanlis oldugunu söyleyerek desteklemezler.ögrenci olan "Oh Chang Min" okudugu üniversiteyi  ailesinin ondan yardımlarını geri çekmesi üzerine bırakir ve ilaç satmak zorunda kalır.
    Aradan uzun bir zaman gecmistir ve birbirlerine asik olan ve birbirlerini delice seven ciftimiz degismeye baslar.birbirlerine fedakarlik yapip ailelerini bile kayle almadan kacarak evlenen cift artik ayri dünyalarda yasamaktadirlar. " Oh Jin Hee "  bu belirsizligin icinde agir bir depresyon gecirir , saclari dökülmekte ve kekeleyerek konusmaya baslamistir, bütün bunlar yetmezmis gibi Oh Chang Min davranislari Oh jini daha zor duruma sokmaktadir.Hayat ikili icin cekilmez bir hal almistir..
    Emergency Couple Dizisinde Giderek yasanilan gerginlikler ciftimizin arasindaki kavgalari dahada artirir,bunun üzerine ciftimiz ayrilma karari alirlar.Aradan 6 yilm gecmistir ve Oh chang üniversiteyi btirip stajer olarak ise baslamistir. Bu sirada en yakin arkadasinin dügününü vardir ve Oh Chang da dügüne davetlidir .Arkadasinin istegi üzerine dügünde sarki söylemesi istenir Oh changtan, kabul eder fakat o sahne ciktiginda büyük bir süprizle karsilasacagindan habersizdir cünkü 6 yil önce ayrildigi sevgilisi piyanonun basindadir.Eski kocasini sahnede aniden gören Oh jin şok olur. Chang Min de bu karsilasmadan hoşnut değildir.Yıllar geçmesine rağmen ikilimiz aynı nefreti hala ilk günkü gibi üzerlerinde taşıyordur.
     Emergency Couple de Chang Min, yaşadığı şok ve sinirle daha fazla durmaz ve dügünü terkeder ,Fakat bu olaylar Oh jini cok uzmustur ve arkadaslariyla bir gece alemine takilirlar.Oh jin arkadaslariyla ickiyi fazla kacirinca Hastanelik olur . Acilde Ayri iki sevgilinin Basinan Gececek olan Traji komik Olaylarla "Emergency Couple " Dizisi dahada zevkli bir hal almaya baslar.her bölümü birbirinde heyecanli ve sürükleyici olan dizimizi zevkle seyredeceginizi umuyoruz..Cineasya.net olarak iyi seyirler diliyoruz.
                                                     
                                                                

Emergency Couple oyunculari.Emergency Couple resimleri,Emergency Couple konusu,Emergency Couple müzikleri,Emergency Couple haberleri




Etiketler :  Emergency Couple Kore Dizi Tanitim, Emergency Couple Kore Dizi Tanitimlari, Emergency Couple 720p izle, Emergency Couple izle, Emergency Couple tek parça izle, Emergency Couple hd izle, Türkçe Altyazılı izle, Emergency Couple Kore Dizi Tanitim













Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Emergency Couple - Kore Dizi Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM