News Ticker

.

Dorihwaga - Güney Kore Film Tanitimi

      
Dorihwaga Kore Film Konusu,Dorihwaga Kore Film Resimleri,Dorihwaga Kore Film Müzikleri,Dorihwaga Kore Film Fragmani izle,Dorihwaga Kore Film izle,Dorihwaga Kore Film HD izle



Film Adı : Dorihwaga
Yönetmen : Lee Jong-Pil
Vizyon Tarihi :  2015
Ülke: Güney Kore
Tür : Drama


     Yönetmenliğini "Lee Jong-Pil" Yaptığı ve 2015 yilinda vizyona girmesi hedeflenen “Dorihwaga” Filminin Başrolunde ünlü missA Suzy oyanayacak.Filmin çekimlerine bu yılin eylül ayında başlanacak.JYP şirketi OSEN'in bu projede Başrol oyuncusu Suzy için özel pansori çalışmaları yaptırdığı gelen notlar arasinda.OSEN şirketi Erkek başrol'un henüz belirlenmediğini,ilerleyen günlerde filmin Erkek başrol oyuncusununda medya'ya duyurulacağı acıklandi.


Dorihwaga” 19.yüzyılın başlarında yaşamış Geleneksel Kore Müziği Pansori öğretmeni ve yazarı "Shin Jae Hyo" ve Kız öğrencisinin hikayesinin konu aldigi hikayeden beyazperde'ye uyarlanmıştır.


Filmin Konusu Kısaca; 

   Shin Jae Hyo (Ryoo Seung Ryong)Geleneksel pansori hikayelerinde kendini kanitlamış,yetenekli biridir. Dorihwaga Filminde öğrencisi Chae Sun (Bae Suzy)un doğuştan sıra dışı yetenekleri olan biridir.Öğrencisinin bu yeteneğinin Farkina varan Shin Jae Hyo pansori'yi Chae Sun öğretmeye karar verir.Joseon döneminde yaşayan Kralin babası ve ülkenin en güçlü adami Daewongun,Chae Sun kendine cariye olarak alir.Bunu öğrenen Shin Jae Hyo ise çok acı çeker.Değer verdiği,Sevdiği Kadinin bir başkasina cariye olmasi onun acısini dahada artırır.Bu aşkın acısını hafifletmek icin Sevdiği kadina "Dorihwage" müzikalini yazar.

www.Cineasya.net iyi Seyirler Diler






Etiketler : Dorihwaga Konusu,Dorihwaga Resimleri,Dorihwaga Müzikleri,Dorihwaga Fragmani,Asya Sinema Haberleri,Dorihwaga Kore Sinemasi filmleri,Dorihwaga HD izle,Dorihwaga Tanitimi,Dorihwaga Oyunculari,Dorihwaga Kore Filmi izle




Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Dorihwaga - Güney Kore Film Tanitimi "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM