News Ticker

.

Wonderful Days Kang Donghee - Lee Elijah Aşk Sahnesi

Wonderful Days,Kang Donghee ,Lee Elijah,Asian News,Korean News,Korean Tv news,Korean magazin news,


   KBS'nin Hafta Sonu Dizisi "Wonderful Days" da Sicak Aşk masallarinin yaşandığı harika bir ortam yaşandı.Daha önceki bölümlerde Aralarinda Soğuk rüzgar esen ikilinin  (Kang Donghee ve  Lee Elijah) Sosyal Medyada paylaşilan resimlerde adeta aşklarini ilan ettiği görüldü.Wonderful Days Dizi'nin fenomenlerinin internet üzerinden yaptiğı yorumlarda iyi notlar aldilar.21 haziran'da yayinlanacak 35.Bölüm "Taecyeon"un dizide hayal ettiği aşkı bu bölümde yaşayacak.


 
Kang Donghae'in Kim Mari için süpriz olan hareketinde ona arkadan gelerek sarılmasi şaşkınlık yaratsada Sonradan onu kucaklayarak Kang Donghae'ye Aşkını adete haykırmasi gözlerden kaçmadı.Wonderful Days Cumartesi günü kesinlikle bu sahneyi kacırmamanizi tavsiye ediyoruz,şimdiden iyi seyirler.   

www.cineasya.net



Etiketler : Wonderful Days,Kang Donghee, Lee Elijah,Taecyeon,Korean Drama news,Asian Drama News,Kore Dizi Haberleri,Asia Dizi Haberleri,Wonderful Days Özetleri,Wonderful Days Fragmani,Korean Magazin News




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Wonderful Days Kang Donghee - Lee Elijah Aşk Sahnesi "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM