News Ticker

.

Kim Jun Basin Toplantisi Düzenledi

 Endless Love,Boys Over Flowers,Angel Eyes,T-Max ,Kim Jun,Kore Dizi Haberleri,Kore Magazin Haberleri,Korean Tv news,Asia Tv news,Korean Drama News,


   21 Haziranda "Angel Eyes" in ardindan yayina gircek olan  "Endless Love" Dizisinin T-Max grubunun Eski üyesi yildiz oyuncu "Kim Jun" Bir basin toplantisi düzenledi.


    Kim Jun
Endless Love dizisi için yaptiğı aciklamada ;  Hayatimin en önemli noktasina koyup Hayatima yeniden bir start vermek için bu dizide oynamaya karar verdim.Dizinin seneryosunu okuduktan sonra kendim hakkinda bir karar verip gizlediğim becerilerimi göstermenin zamani geldiğini düşündüm. hakkinda bilgi sahibi olduğum sadece "Boys Over Flowers" Dizisi vardi.Bu dizideki karekterim benim farkli bir yönümü ortaya Koyacağını düşünüyorum.


   "
Endless Love" Dizisinin Tanitimini Sitemizde Burdan Okuyabilirsiniz.Dizinin 1980 lerin Koresinde aşk ve insanlarin yaşamalrini konu alan bir hikayesi vardir.

www.Cineasya.net





Etiketler : Endless Love,Boys Over Flowers,Angel Eyes,T-Max ,Kim Jun,Kore Dizi Haberleri,Kore Magazin Haberleri,Korean Tv news,Asia Tv news,Korean Drama News,




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Kim Jun Basin Toplantisi Düzenledi "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM