News Ticker

.

Lee Seung Gi - Woman of Three Men Filminde Oyanayacak

Asya Sinema Haberleri,Asya Sinema Magazin,Kore Sinema Haberleri,Kore Filmleri,Kore Film Haberleri,Kore Sinema News

Kore'nin ünlü Yildizi "Lee Seung Gi" Yeni Filmi için Temmuz Ayinda Kameralarin Karşısına geccek.Ünlü Oyuncu Yaptığı açıklamada ; ‘Woman of Three Men’ Senaryosunu Okuduktan sonra Bu filmde oynamasi gerektiğini düşünerek gelen teklifi kabul ettiği,Ünlü Yönetmen "Park Jin Pyo" ile çalışacak olmak onu heyecanladırdığını söyledi.


    Ayrica ünlü oyuncu Filmin Konusu hakkında ise Kısaca ; Woman of Three Men Filmin'de 3 Arkadaş olduklarını ve 1 Kıza aşık olduklarını anlatan romantik bir komedi olacağını söyledi.Filmin Yönetmen Koltuğunda Park Jin Pyo olduğunu ve Filmin çekimlerinin Temmuz Ayı ortalarinda başlayacağını Söyledi.



 
Lee Seung Gi Bu Filmin Kendisi için Kore sinema'sinda bir şans olduğunu düşündüğünü ve ilkkez kamera karşısına geccek olan "Moon Chae Won" ile ayni Film'de oynamanin müthiş bi duygu olduğunu söyledi.



Kısa Not : Moon Chae Won 3 yil aradan sonra ilk defa beyaz perde'de bir filmde oynayacak.Kore Medyasi bir nevi Bu Filmin onun Sinema'ya geri dönüşü olarak değerlendirildiğı yönünde haberler yayınlamaya başladı.

www.Cineasya.net




Etiketler : Asya Sinema Haberleri,Kore Sinema Haberleri,Kore Magazin Haberleri,Korean Magazine,Korean News,Asia News,Asia Sinema News,Kore Film Haberleri,Lee Seung Gi - Woman of Three Men ,Woman of Three Men Fragmani,Woman of Three Men Filmi,Woman of Three Men Kore Filmi



Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Lee Seung Gi - Woman of Three Men Filminde Oyanayacak "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM