News Ticker

.

Jung So Min, Big Man Hakkinda Basin Toplantisi Düzenledi

Bigman,Jung So Min Haberleri,Jung So Min,Asya Magazin,Kore Tv Magazin Haber,Kore Dizi,Kore Cinema News,Asia Magazine News,Korean News


  Güney Kore'nin Sevilen Dizisi Bigman'in "Jung So Min" ‘Jin Ah’ Karekteli oyuncusu Ağustos Ayinda çekimlerine Başlanacak olan "Alice" Filminin Kadrosuna Katildi.Ünlü Oyunca yaptığı Acıklamada ; ajansı SM C & C nin Bu Filmde Rol Almam için Teklif geldiğini Bildirdiğinde 17 Haziranda Final Bölümünü çekeceğımiz Dizi'den Sonra kararımı vereceğimi Söylemiştim dedi.



  Ayrica ünlü Yıldız "
Bigman" Dizisi Hakkinda oldukça carpıcı Açıklamalarda bulundu.Dizinin Finalinden sonra bir basın toplantısı Düzenleyen Jung So Min Dizi'nin kendisi için çok önemli bir proje olduğunu,Bu dizide başarılı olmak için çok çalıştığını ve yeni tecrübeler edindiğini söyledi."Jin Ah" Kareteri'nin kendisinde göremediği eksik birşeyleri kendisine kazandırdığını söyleyen ünlü yıldiz bu dizi'deki karekterin halen daha etkisinde olduğunu ve ayrılmanin kolay olmayaağını Söyledi.Basın Toplantısında oldukça Duygusal Anlar yaşayan oyuncunun yorgun olduğu gözlendi.



  Ayrica
Jung So Min Bigman Dizisinde kendisine destek olan Hayranlarina teşekkür etti ve ekledi sizler için bundan sonraki projelerimde daha çok çalışacağını söyledi. Son olarak sorulan bir soruya yildiz oyuncu Bigman'da canlandırdığı Karekterin özgürce duygularini yansıtarak oyunculugunda ve kore sinemasinda kendisinin özgüvenini dahada artırdiğıni söyledi.


www.Cineasya.net



Etiketler : Bigman,Jung So Min Haberleri,Jung So Min,Asya Magazin,Kore Tv Magazin Haber,Kore Dizi,Kore Cinema News,Asia Magazine News,Korean News




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Jung So Min, Big Man Hakkinda Basin Toplantisi Düzenledi "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM