News Ticker

.

It’s Okay, It’s Love - Güney Kore Dizi Tanitim

   
 It’s Okay, It’s Love Konusu, It’s Okay, It’s Love Fragmani, It’s Okay, It’s Love Oyunculari, It’s Okay, It’s Love Resimleri, It’s Okay, It’s Love Müzikleri, It’s Okay, It’s Love HD izle, It’s Okay, It’s Love izle



Dizi Ad ı : It's Okay, That's Love / 괜찮아, 사랑이야
Yönetmen: Kim Kyu-Tae
Kanal: SBS
Yayın Tarihi: Temmuz 2014
Ülke: Güney Kore
Tür : Psikolojik , Dram

    2003 yilinda profesyonel Yönetmenlik hayatina "Yellow Handkerchief " Dizisiyle Başlayan ,Ardindan A Love to Kill (KBS2, 2005),Padam Padam (JTBC, 2011),Secret Love (Dcube, 2014) ,Gibi Korenin Unutulmaz Dizilerini çeken Ünlü Yönetmen  "Kim Kyu-Tae" den  It’s Okay, It’s Love Güney Kore Tv Dünyasinda Konusuyla Adindan çok söz ettircek bir dizi daha geliyor.

   Nisan, 2014 yılında Tanhyun, Ilsan, Güney Kore'de SBS Stüdyosunda ilk Senaryo açiklamasi yapilan Dizinin Başrollerinde  ; Jo In-Sung -( Jang Jae-Yeol),Kong Hyo-Jin - (Ji Hae-Soo) ikilisi yeralmaktadir.

    Dizimiz "It's Okay, It's Love" Güney Korede ilk defa Psikolojik-Drama Türünde Yayinlanacak ilk Tv Dizisi olmasiylada dikkatleri üzerine çekiyor.Bu Dizi insanların geçmişte zihinsel olarak  yaşadigi,sorguladiğı ve Aşkın içsel mücadelerinin üstün gelmesi için verilen özverili çabayi anlatacak.

Ayrica  It’s Okay, It’s Love Dizide EXO’nun Üyesi olan D.O ' ununda Dizide rol almasi ve oyunculuk kariyerini  geliştirmeye devam etmesi Hayranlarini oldukca mutlu etti.D.O "Han Kang Woo"  Dizide Hayallerinin peşinden koşan Ünlü bir yazar olup kendisini bügüne kadar destekleyen ,zor günlerinde hep yaninda olan Annesini mutlu etmek isteyen bir lise ögrencisini oynayacak.

"It's Okay, It's Love"  Dizisi çekimleri 2014 Mayıs ayı başında başladı. Çekilen ilk sahne  Güney Kore'nin (Bundang) , Şehrinde gerçekleşti.Sahnede kendisine ihanet eden kız arkadaşıyla konuşmaya giden  Jang Jae-Yeol (Zo In-Sung) Kiz arkadaşını beklerken hiç  beklemediğı bir  gerçeği duymasi onun hayellerini iyice yikar.Bu sahnede yaşanilan duygusal travmatik anin izleyiciler tarafindan oldukca olumlu tepkiler almasi ,dizinin oyuncularinida cok heyacanlandirdi.Dizi Temmuzun ilk Haftasi SBS kanalinda izleyiciyle buluşacak.

Dizinin Konusu ise ;  It’s Okay, It’s Love insanin vucudunun önemli bir parcasi ve yaşam kaynağı olan kalbin durmasi halinde,yada ölümcül bir hastaliğın olduğunu duyduğun ilk anda ne yaparsin ? sorusunun cevabini aramakta.

  Gong Hyo Jin (Ji Hye Soo) Korede bir Hastanenin psikiyatri bölümüne yeni başlamiştir. Bu bölüm onun icin  tek secenektir ,nedeni geceleri geç saatlere kadar mesaiye kalmayip ve cerrahi operasyonlara girme zorunluluğu olmamasidir.Taki Hayatina obsesif-kompülsif olan bir radyo DJ' Jo In-Sung -( Jang Jae-Yeol) girip hayatinin akişını tamamen degiştirinceye kadar.Duygusal bir yakinlaşmanin başladigi o anin ardindan , gelişen olaylar ikilinin büyük sorunlarla karşı karşıya kalacağı ve travmatik olaylari yaşayacakları günler başlar.Gizemli bir yazar olan Jang Jae Yeol ,de olaylara karışmasiyla içinden cıkilmaz bir durum alan dizide oldukca heyecanli sahneler yeralmaktadir.


www.Cineasya.net iyi Seyirler

 It’s Okay, It’s Love Konusu, It’s Okay, It’s Love Fragmani, It’s Okay, It’s Love Oyunculari, It’s Okay, It’s Love Resimleri, It’s Okay, It’s Love Müzikleri, It’s Okay, It’s Love HD izle, It’s Okay, It’s Love izle





Etiketler : Asya Sinema Haberleri,Kore Dizi Haberleri,Kore Dizi Tanitimlari,Kore Dizi Konulari,Kore Magazin Haberleri,Kore Tv Haberleri,Asya Dizileri Resimleri, It’s Okay, It’s Love Fragmani, It’s Okay, It’s Love HD izle, It’s Okay, It’s Love izle, It’s Okay, It’s Love Resimleri




Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " It’s Okay, It’s Love - Güney Kore Dizi Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM