News Ticker

.

B2ST, 4minute, BTOB, ve G.Na Güney Kore Milli Takimina Başarı Dilediler



   Brezilya 2014 Dünya Kupası'nda Yer alan Güney Kore Milli Takimi icin "Cube Entertainment" sanatçılarindan dünya kupasi maclarinda ülkelerinin başarılı olmasi ve takimlarina moral olsun diye kisa bir klip çektiler.


  17 Haziran tarihinde Sosyal medyada yayinlanan Klipte
B2ST, 4minute, BTOB, ve G.Na Destek videosunda Takimlarinin ellerinden Geleni yapacağına ve Ülkelerini en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını söylediler.


   
B2ST Yeni bir şarkı Besteleyerek Sanatcılar ve Ekip olarak Güney Kore Milli Takimini Alkışlayarak iyi şanslar Dilediler.Dünya Kupası'nda Güney Kore'nin ilk maçı 18 Haziranda Kore Saatiyle (07.00) Rusya ile Karşılaşacak.


www.Cineasya.net olarak Güney Kore Milli Takimina Başarılar diliyoruz.







Etiketler : Asya Magazin Haberleri,Kore Haberleri,Kore Magazin Haberleri,Kore Müzik Haberleri,Korean News,Kore B2ST haberleri,G.Na Kore Haberleri,Kore BTOB Haberleri,Kore  4minute Haberleri,Asya Müzik Dünyasi Haberleri,Asya Haberleri,Kore Dizi Haberleri,Kore Dünya Kupasi Haberleri




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " B2ST, 4minute, BTOB, ve G.Na Güney Kore Milli Takimina Başarı Dilediler "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM