News Ticker

.

High School King Dizisinde Seo In Guk Başrollerinde Cift Karekter Oynicak

Asya Dizi Haberleri,Kore Haberleri,Kore Magazin Haberleri,Kore Sinema Haberleri,Asya DSinema Magazin Haberleri,Haber Asya,

High School King”  Dizisinde Seo In Guk Başrollerinde Cift Karekter Oynicak

  Okul Buz Hockeyi Takiminin en iyi oyuncusu Lee Min Suk (Seo In Guk) Romantik Komedi Tadindaki Hikayesini anlatan bir dizidir. tvN kanalı icin cekimleri devam eden “High School King” Dizisinin Senaryo Fotograflari ve Resimleri Sosyal Medyada Yayinlanmaya Basladi. Abisinin Yogun islerinden dolayi şirket yöneticiliğini yapmak icin görevlendirilir.işyerinde Jung Soo Young (Lee Ha Na) ile tanışır Cok eglenceli ve sevimli olan Soo Young Yeni Patronunun Hayatinda Komik ve romantik bir serüvenin yasanmasinda önemli rol oynar.Bu dizide ayrica Lee So Hyuk ve Lee Yeol Eum da oynamaktadir.

    tvN SeoHigh School KingIn Guk’un Hikayesini anlatan ,Dizideki Karekterist özlliklerine ait sirket yöneticisi ve Okul ögrencisi Resimleride Basina Yansidi ve paylasildi.Lee Ha Na  nin Bakimsiz Haldeki bir  videosunda ise Eski Halinden Nasil güzel bir kadina dönüstürüldügü izleyyenleri saskina cevirdi.Lee Ha Na nin bu video karsisinda Esprili bir sekilde Magazincilerle Sohbet ettigi gözlendi.


www.Cineasya.net






Etiketler : Asya Dizi Haberleri,Kore Haberleri,Kore Magazin Haberleri,Kore Sinema Haberleri,Asya DSinema Magazin Haberleri,Haber Asya,High School  Haberleri,High School  Tanitimi




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " High School King Dizisinde Seo In Guk Başrollerinde Cift Karekter Oynicak "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM