News Ticker

.

ZE:A SBS power Fm Two O'clok Programina Katildilar

  
DJ Jung Chan,ZE:A,Kwang Hee,Hyungsik,Bonnie&Clyde,Breath,Asya Magazin Haberleri,Kore Magazin Haberleri,Korean News,Korean Magazine News,Korean TV Magazine

  19 Haziran'da SBS power Fm Two o'clok programina katilan ZE:A Grubunun Üyeleri Dinleyicilere Keyfli Anlar yaşattilar.Grubun Esprileriyle öne çıkan üyesi "Hyungsik" Arkadaşı "Kwang Hee" hakkinda izleyiciyi güldüren ilginç bir hikayelerini anlatti.


   
Hyungsik şöyle konuştu; Bonnie&Clyde müzikaline katıldim.Rol yapmak acayip zordu Rolümü başarıyla tamamladığımda yorgunluktan canım çıkıyordu ve gözlerimden adeta yaşlar süzülüyordu.Müzikal komik bir hikaye anlatmiyordu Amerikada geçen bir serüvendi ve zor şartlar altinda yaşayan birinin mecbur kaldığından dolayi yaptığı hırsızlığı konu alıyordu dedi.


    Programin Sunucusu
DJ Jung Chan Sorusunda ; Grup Arkadaşlarının kendisini ziyaret edip etmediğini Sorduğunda ise ,Hyungsik Esprili bir cevap vererek izleyiceleri güldürdü.Hyungsik Cevap olarak Arkadaşı Kwang Hee'nin müzikale ilk gelenlerden olduğunu ama müzikal sona ermeden ayrıldığını söyleyerek Beni izlemeye deil sadece orda olduğunu ispatlamak için geldiğini belirtti.Bunun üzerine söze Kwang Hee girdi ve 10 bilet aldığını bedava gitmediğini söyleyerek esprili bir yanit vererek Arkadaşının gönlünü almayı başardı.

Grup Üyeleri Programda "Breath" şarkısını söyleyerek dinleyicilere eğlenceli vakit sundular.


www.Cineasya.net



Etiketler : DJ Jung Chan,ZE:A,Kwang Hee,Hyungsik,Bonnie&Clyde,Breath,Asya Magazin Haberleri,Kore Magazin Haberleri,Korean News,Korean Magazine News,Korean TV Magazine





Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " ZE:A SBS power Fm Two O'clok Programina Katildilar "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM