News Ticker

.

Yg Famıly 2014 Galaxy Tour Power In Shangaı Konserleri Başlıyor

Yg Famıly 2014 Galaxy Tour Power In Shangaı ,2NE1,Epik High,Big Bang,PSY,WINNER,Osaka,Tokyo Dome,YG Entertainment,Asian Music news,Korean Music News,Kore Müzik Haberleri,Asya Müzik Haberleri


   30 Haziranda 'YG Entertainment' Organizasyonluğunda Çin'in Şanghay şenrinde bir konser düzenleyecek.Konserde ünlü Gruplar Ve sanatcılar Yer alcak.Bunlardan bazilari 2NE1,Epik High,Big Bang,PSY,WINNER olcak.


   Sponsorluğu
Samsung Electronics in Düzenlediği konser Ajans'in Daha önce verdiği Konserler Osaka ve Tokyo Dome'deki gibi Büyük ilgi göreceğe benziyor.Geleneksel hale Gelmeye başlayan konserlerin Yg Famıly 2014 Galaxy Tour Power In Shangaı olarak Avrupa ve Amerika kıtasindada düzenlenmek isteniyor.Bunun için Ajansin çalışmalara başladığı gelen haberler arasinda.Özellikle Ajansin PSY ile olan ilişkileri dolayisiyla Deniz aşırı ülkelerde bu konserlere talebin yüksek olacağı sanılıyor.

www.cineasya.net



Etiketler : Yg Famıly 2014 Galaxy Tour Power In Shangaı ,2NE1,Epik High,Big Bang,PSY,WINNER,Osaka,Tokyo Dome,YG Entertainment,Asian Music news,Korean Music News,Kore Müzik Haberleri,Asya Müzik Haberleri




</

Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Yg Famıly 2014 Galaxy Tour Power In Shangaı Konserleri Başlıyor "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM