News Ticker

.

The Strain - Yabanci Dizi Tanitim

The Strain,Yabanci Dizi Tanitim,The Strain Resimleri,The Strain Oyunculari,The Strain Fargmani izle,The Strain Konusu,The Strain HD izle,





Film Adi : The Strain
Ülke : ABD
Yönetmen : Guillermo del Toro / Chuck Hogan
Yayin Tarihi : Temmuz 13 / 2014
Tür : Korku,Gerilim
Kanal : FX



   The Strain de konu alınan hikaye, del Toro'nun ve Chuck Hogan'ın En cok Satan Kitaplar arasında da yer alan romanından beyaz perdeye uyarlanmıştır. Dr. Ephraim Goodweather (Corey Stoll) filmin merkezindeki kişidir. 

  The Strain Konusu ; New York'taki bulaşıcı hastalıklar kontrol merkezinde müdür olarak çalışmakta. Birgün onu ve takımını, birdenbire ortaya çıkan gizemli bir virüsü araştırmak için, görevlendirirler. Çok geçmeden, bu virüsün bulaştığı insanlar, vampire dönüşürler. Bu salgın artık hızla yayılırken, "Eph", takımı ve bir kaç kurtulmuş insan birlik olup, insanlığın kaderi ve hayatta kalabilmesi için savaş verirler. Stoll'un yanı sıra, Mia Maestro, Sean Astin, Kevin Durand, Natalie Brown, Jonathan Hyde, Richard Sammel, Robert Maillet, Jack Kesy, Ben Hyland ve Miguel Gomez başrollerde oynadığını görebiliriz. 

  The Strain Romanın yazarları olan Del Toro ve Hogan, pilot bölümün senaryosunu da birlikte yazdılar. The Strain Ve reji'yi del Toro'nun ta kendisi yaptı. Del Toro'nun diğer film projeleri ile bayağı meşgul olacağından, tecrübeli Carlton Cuse ("Lost" , "Bates Motel" ) baş yazarlığı üstlenecektir. Bunun yanı sıra del Toro, Hogan ve Cuse , yapımcı olarak da görev yapacaklar. Bir diğer yapımcı olacak kişi ise Gary Ungar'dır. 


www.Cineasya.net



Etiketler : The Strain,Yabanci Dizi Tanitim,The Strain Resimleri,The Strain Oyunculari,The Strain Fargmani izle,The Strain Konusu,The Strain HD izle,Yabanci Dizi,




Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " The Strain - Yabanci Dizi Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM