News Ticker

.

Sung Yuri - Ahn Sunghyun Dedikodulari Doğrulandi

Asya Sinema Haberleri,Asya Magazin Haberleri,Kore Magazin Haberleri,Kore Haberleri,Korean News,Korean Magazine News,Korean Tv News,Kore Dizi Haberleri,Sinema Dünyasi,Sinema Haberleri,Sung Yuri - Ahn Sunghyun Haberleri,Güncel Kore Haberleri


    Fin.KL üyesi olan ve 2002 yılında oyunculuğa başlayan ve bir çok başarılı projede bulunan  SBS'de "Thousand Years of Love", KBS2′de "Hong Gil Dong", MBC’de "Feast of the Gods" Dizilerinde Rol alan ve son olarak "Runway Cop" Filminde oyanayan "Sung Yuri" ile 2011 yılından beri SBS'de Başarılı Golfcü olan ve Golf Akademisi mezunu ünlü Golfcu "Ahn Sunghyun" ile çıkan aşk Dedikolari Doğrulandi.


  Sosyal medyada çıkan Haberlerin Dogrultusunda Kore Magazin Haberlerinde "Sung Yuri" ve ünlü Golfcu "Ahn Sunghyun" aylardır aralarindaki ilişkiyi inkar ediyor ve böyle bir olayin olmadığını söylüyorlardi.iikilinin geçen gün Magazin Gaztecilerine ortak bir basin toplantisi düzenleyerek aralarinda bir aşk'ın olduğunu onayladilar."Ahn Sunghyun" Ajansi Fantagio SNS de bunun ardindan Hayranlarina yazili bir acıklama göndererek ikilinin mutlu olduğunu ve ileriye dönük bir ilişki yaşadıklarini söyledi.


   Ajansin Aciklamasinda ; Ünlü oyuncunun Amerikada ‘Healing Camp’ için gittiğini ve filmin ertelendiğı için güzel oyuncunun daha sonra açıklama yapacağını bildirdi.Bu ilişkinin Oyuncunun Performansini etkilemeyeceğıni oyuncunun daha mutlu olduğunu ve oyuncunun başarılarinin ekranlarda devam edeceğıni söyleyerek Hayranlarinin oyuncuya destek vermelerini istedi.

www.Cineasya.net




Etiketler : Asya Sinema Haberleri,Asya Magazin Haberleri,Kore Magazin Haberleri,Kore Haberleri,Korean News,Korean Magazine News,Korean Tv News,Kore Dizi Haberleri,Sinema Dünyasi,Sinema Haberleri,Sung Yuri - Ahn Sunghyun Haberleri,Güncel Kore Haberleri



Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Sung Yuri - Ahn Sunghyun Dedikodulari Doğrulandi "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM