News Ticker

.

Santa Barbara Filminin Kamera Arkasi Resim Ve Fragmanlari Yayinlandi

Kore Sinemasi,Kore Filmleri,Angel Eyes,Park Dong Joo Filmi,Angel Eyes,David Cho Filmi

   Ünlü Yönetmen David Cho'nun yeni filmi 'Santa Barbara' Vizyona girmesine az bir zaman kala filme ait detaylarda sosyal medya üzerinden paylaşılmaya başlandi.Santa Barbara Filminin Başrolunu paylaşan “Angel Eyes“ Park Dong Joo,Lee Sang Yoo çekimlerdeki performansi ve kamera arkasindaki resimleride instagram hesabinda görücüye cıktı.





Asian cinema news,Korean Cinema News,Korean News,Kore Sinema Haberleri,



   Santa Barbara Filmin Konusunda Bir Yarişta arakibini Küçümseyen Soo Kyeong Jung Woo Hayal Kırıkliğı yaşasada Ümidini Yitirmez.Bir Hatanin Kaybetmesine neden olduğuna inanmaktadir.




Santa Barbara Filmi,Santa Barbara Film Fragmani,Santa Barbara Resimleri,Santa Barbara Film Hbaerleri



   Santa Barbara Toparlanmasi bayağı uzun bir zaman almyacak ve Tanrininda yardimiyla kendini yeniden o heyacana hazir hisseder.Yeni bir yarış California'da yapılacaktir,Kız Kardeşininde yardimini alacak olan So Hyun Jung Woo bu yarışı kazanmak için önceki hatayi yapmayaçak ve başarıya ulaacaktır.

                                                               www.Cineasya.net


Santa Barbara Filmi,Santa Barbara Film Fragmani,Santa Barbara Resimleri,Santa Barbara Film Hbaerleri,Asian cinema news,Korean Cinema News,Korean News,Kore Sinema Haberleri,Kore Sinemasi,Kore Filmleri,Angel Eyes,Park Dong Joo Filmi,Angel Eyes,David Cho Filmi








Etiketler : Santa Barbara Filmi,Santa Barbara Film Fragmani,Santa Barbara Resimleri,Santa Barbara Film Hbaerleri,Asian cinema news,Korean Cinema News,Korean News,Kore Sinema Haberleri,Kore Sinemasi,Kore Filmleri,Angel Eyes,Park Dong Joo Filmi,Angel Eyes,David Cho Filmi




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Santa Barbara Filminin Kamera Arkasi Resim Ve Fragmanlari Yayinlandi "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM