News Ticker

.

For The Emperor - Kore Film Tanitimi

For The Emperor Kore FilmTanitim, For The Emperor Kore Film Tanitimlari, For The Emperor 720p izle,





Film Adi :  황제를 위하여(For The Emperor)
Yönetmen:   Park Sang-joon (박상준)
Tür:    Aksiyon
Vizyon tarihi:    2014/06/12





For The Emperor Filminde LEE MIN KI ve Park Sung Woong Yoğun bir yıl  heyecan verici bir hikayeyi Film Haline dönüstürerek oyunculuk yeteneklerini  ve mükkemel performanslarini bu filmde gösterdiler.
Her iki aktörde benim Favorilerim arasinda, bu yüzden Filmin konusu beni oldukça etkiledi .  For The Emperor filminde olması gereken her şeyin var olduğunu söyleyebilirim.
Yi Hwan (Lee Min-Ki) eski bir profesyonel beyzbol oyuncusudur.Bahis Mafyasina bulaşıp oyunları satarak  Karışık işlere bulaşır .Bu gerçeği medyaya yansiyinca o bir sporcu olarak kariyerini ve hayatını kaybeder.
Park Sung Woong ise kumar salonu işleten bir tefecidir. şimdi Yi Hwan hayatı da dahil olmak üzere her şeyin sahibidir ve artik mafya icin çalışacaktir. Yi Hwan bar sahibi Yeon-Soo (Lee Tae-Im) Asik olur..ve Olaylar iyice karmasik bir hal alir... Aniden Yun-su kaybolur ve Hwan Sang-ha onunkaybolamasiyla ilgilisinin olduğunu düşünür. Hwan sevgisini ve otoritesini kazanmak için patronu Sang-ha karşı isyan başlatir.zevkle izleyeceginiz sürükleyici bir film...For The Emperor Haziran 12.2014 te Sinema severlerin Karsisinda olcak bu filmi cineasya.net olarak siddetle tavsiye ediyooruz..





Etiketler :  For The Emperor Kore FilmTanitim, For The Emperor Kore Film Tanitimlari, For The Emperor 720p izle, For The Emperor izle, For The Emperor tek parça izle, For The Emperor hd izle, Türkçe Altyazılı izle,












Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " For The Emperor - Kore Film Tanitimi "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM