News Ticker

.

Discovery of Romance - Güney Kore Dizi Tanitim

Discovery of Romance Oyuncu Resimleri,Discovery of Romance Müzikleri,Discovery of Romance Fragmani izle,Discovery of Romance konusu




Dizi Adı : Discovery of Romance / 연애의 발견
Diğer isimleri  : Finding for Love 
Yazar: Jung Hyun Jung 
Kanal: KBS2
Tür : Romantik Komedi
Yayın Tarihi: Ağustos 2014



TvN ​​yeni dizisi "Discovery of Romance"  oyuncusu Jung Yu-mi medayada cikan haberlerde bu dizide rol alacagini acikladi .

'Discovery of RomanceDizi Bir Kadinin Cok sevdigi erkek arkadasinin yaptigi yanlisliklarda dolayi yeni bir erkek arkadasiyla iliski yasamasini anlatak romantik komedi Türündedir. Dizi Agustos ayinda Yayina gircek ve ‘Trot Lovers’ dizisinde sonra ekranlarda izleyiciyle bulusacak.
     Dizinin Kisaca Konusuysa ; iki erkek , bir Kadinin Ask ücgeninde yasanan iliskiler üzerinde durmaktadir. Dizide Bir ic tasarim firmasinin Ceosu olan  Eric Mun - (Kang Tae Ha) is ve ask hayatinda basarili biridir.Fakat eski kiz arkadasi  Lee Room (Jung Yu-Mi)  cok iyi bir iliskisi yoktur ve sürekli problemler yasamaktadirlar.

      Lee Room (Jung Yu-Mi) Tiyatro yazari olan Annesiyle birlikte yasamaktadir.Kendisi bir mobilya tasarimcisidir ve mesleginde cok basarilidir.Fakat ask hayatindaki olumsuzluklarin onun dünyasinda bir huzursuzluk yaratmaktadir.eski erkek arkadasindan ayrilmaya karar verir. Ayriliklarinin ardindan Lee Room Estetik cerrahi olan  "Nam Ha Jin" ile tanisir ve ask yasamaya baslar. iki erkek arasinda bir ask ücgeninde kalan Lee Room hayatinin bütün olumsuzluklarina karsi mücadele etmeye calisir.Gerçek aşki yaşamak onu tanimak ve mutlu olmak isteyen 3 karekterle Discovery of Romance dizisinin heyecanli bir romantik serüven olarak devam etmesini saglarlar.



Discovery of Romance Oyuncu Resimleri,Discovery of Romance Müzikleri,Discovery of Romance Fragmani izle,Discovery of Romance konusu





Etiketler : Discovery of Romance Oyuncu Resimleri,Discovery of Romance Müzikleri,Discovery of Romance Fragmani izle,Discovery of Romance Konusu,Asya Sinema Haberleri,Güney Kore Dizi izle,Discovery of Romance 720p Fragman izle,Discovery of Romance HD izle,Discovery of Romance Altyazili izle




Share This:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Discovery of Romance - Güney Kore Dizi Tanitim "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM