News Ticker

.

Block B Grubu Yeni Albüm Tarihini Duyurdu

Seven Seasons,Zico,Block B,Very Good,Jackpot ,Asian music news,asya müzik haberleri,Korean news,kore müzik haberleri,Block B Yeni Albüm,Block B Haberleri,



17 Nisanda Yeni single “Jackpot” ile geri dönmeyi düşünen Block B Seuel feribot kazasi sonrasinda bunu iptal etmiş ve geri dönüşlerini ilerki bir zamana ertelemişlerdi.


Son çıkardiklari “
Very Good“ Albümünden buyana tam 9 ay Geçmiş ve grubun Hayranlari Yeni çalişmalarini merakla beklemekteydiler.Block B Grubu Yaptığı Basin Toplantisinda hayranlarina müjdeyi verdi ve Albüm çalişmalarinin Temmuz ayı ortasinda geleceğini duyurdu.


 Ayrica Grubun Ajansi '
Seven Seasons' Sosyal Medya ve resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada Grubun Amerikada çalışmalarinin sonuna geldiklerini,Kore Döner dönmez Hizli bir şekilde Albüm çalişmalarina başlayacaklarini söyledi.Ayrica Ajans Albümün şarkılarinin Hazir olduğunuda ekledi.Diğer Albümlerde Grubun Bütün Sorumluluklarini alan ve yoğun çalışan Zico'nun özverili bir şekilde çalişarak bu albümdede ipi ğöğüsleyeceğini söyledi.


Amerika Turnesin Hayranlarina Gösteri yapmaya giden
Block B Newyork,Washington ve Miami Turnesini tamamladiktan Sonra Koreye döncek.





Etiketler : Seven Seasons,Zico,Block B,Very Good,Jackpot ,Asian music news,asya müzik haberleri,Korean news,kore müzik haberleri,Block B Yeni Albüm,Block B Haberleri,




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " Block B Grubu Yeni Albüm Tarihini Duyurdu "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM