News Ticker

.

BEAST mini Albümleri Good Luck için Röportaj Verdiler

Kore Magazin,Korean News,Asia News,Asia Magazine News,Korean Magazine News,Korean Movie news,Korean Music news,Korean Music Magazine,Asia Music News,BEAST,Good Luck,Korean Music



   BEAST  çok tutulan mini albümleri "Good Luck" hakkında  Naver's Star Castta haziran 18de kısa bir röportaj verdiler.Bu yıldız castında BEASTin Doojonu geri dönüş hazırlıkları yaparken başlarına gelen komik sahneleri yayınladı.

  Doojoon geri dönüş hazırlıkları yaptıklarını açıkladı. Bu arada kaç kere pantolonunu yırttığını ve pantolonunda artık onlarca delik olduğunu söyledi.Ayrıca Yoseo'bun dediğine göre Dongwoon onu bir keresinde evlerinin antresine ittiğinde neredeyse bir isyan çıkmışcasına, üyeler arasında büyük bir kahkahaya neden olmuş. 


   Yoseob dediğine göre Dongwoon'nun çok sevimli bir alıskanlığı varmış. Koltukta hep birlikte oturduklarında aralarında sıkışınca" ah hyung ah hyung" yani "ah abi ah abi " diye cıyakladığını anlatmış. Bununla birlikte tüm bu komik ve esprili bölümler 16 haziranda çıkan "Good Luck" başlıklı 6.cı mini albümlerine , kendi hazırlıklarından keyif aldıklari için eklendi.





Etiketler : Kore Magazin,Korean News,Asia News,Asia Magazine News,Korean Magazine News,Korean Movie news,Korean Music news,Korean Music Magazine,Asia Music News,BEAST,Good Luck,Korean Music




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " BEAST mini Albümleri Good Luck için Röportaj Verdiler "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM