News Ticker

.

B1A4 Yeni Yaz şarkıları ile Geri Dönüyor

B1A4,Lonely,Tried to Walk,Reply 1994,İnfinite Challenge's World Cup,İmmortal Song,g.o.d, JYJ,SİSTAR ,Girl's Day,Korean Mgazin,Korean News,Korean Music News



    B1A4 haziranın ortalarında geri dönecek! Böylelikle g.o.d, JYJ gibi ve tabiki bir kaç kızlar grubu olan f(x),SİSTAR ve Girl's Day gibi  gruplara iyi bir rekabet olacak. Temmuz ayındaki şiddetli rekabete rağmen B1A4 bir yaz şarkısı ile geri dönecekler. 


   "Lonely" ve "Tried to Walk" şarkıları, geçmişte yayınlanıp ve bayağı tutulduğundan dolayı geri dönüşleri hakkında çok büyük bir özgüvene sahipler. B1A4'ün ajansı özel taktik kullandı; grubun bir kaç üyesi ayrı ayrı grubun tanıtımında aktif rol aldı. Misal verecek olursak Baro bir kaç dram dizilerinde oynadı; şöyle ki tvN'nin "Reply 1994" ve SBS'nin "God's Gift" de oynadı. Bunun yanı sıra İnfinite Challenge's World Cup da tezahürat ekibine katıldı. 


   Ayrıca Sandeul KBS'deki "İmmortal Song"un etaplarında çok yoğun ilgiyle ve bir çok hayranların oluşmasıyla karşılaştı. Jinyoung da geri kalmayıp ünlü söz yazarı ve besteci olarak anılıyor ve çok da tutuluyor, çünki çeşit çeşit şarkıları var ve her biri oldukça seviliyor. Çeşitli alanlarda bireysel faaliyetleri nedeniyle, B1A4'ün popülaritesi giderek artıyor ve böylece diğer ünlü gruplar arasında temmuz ayında geri dönüş yaparken hiç te sorun yaşamayacakmış gibi görünüyor.

www.cineasya.net



Etiketler : B1A4,Lonely,Tried to Walk,Reply 1994,İnfinite Challenge's World Cup,İmmortal Song,g.o.d, JYJ,SİSTAR ,Girl's Day,Kore Magazin,Korean Magazine newws,Asia News,Korean Music News




Share This:

Post Tags:

İlhami Karakoc

I'm A full time web designer. I enjoy to make modern template. I love create blogger template and write about web design, blogger.

Share to Facebook Share to Twitter Stumble It Daha Fazla...

No Comment to " B1A4 Yeni Yaz şarkıları ile Geri Dönüyor "

  • To add an Emoticons Show Icons
  • To add code Use [pre]code here[/pre]
  • To add an Image Use [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
  • To add Youtube video just paste a video link like http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM